diumenge, 13 de març de 2011

BASES DEL CONCURS LITERARI HISTOJOVE


Per fi tenim les bases del Concurs Literari HistoJove. Aquells que vulgueu participar llegiu-les atentament.

-          Pot concursar qualsevol persona.

-          Només un escrit per persona.

-          Els relats poden tractar sobre qualsevol tema però ha d’estar ambientat en un moment històric o en una època històrica determinada.

-           Els escrits han de tenir una extensió de 10.000 a 15.000 caràcters, inclosos espais, títols, subtítols, frases destacades, etc. Poden ser  escrits en català i en castellà.

-           La escriptura a de ser amb tipografia Arial, cos 14 i interliniat 1,5. Tots els treballs han d’estar titulats. S’hauran de presentar escrits des d’ordinador a partir d’un processador de textos compatible amb Windows.

-           Tots els treballs han de ser enviats a l’adreça de correu d’HistoJove (histojove@gmail.com). Indicar el nom de l’autor, la seva adreça postal i un número de telèfon de contacte.

-          El temps límit per presentar els relats literaris es el 1 de Setembre del 2011 a les 00:00 hores.

-          Es donarà a conèixer el guanyador del premi l’11 de Setembre del 2011.

-          El guanyador rebrà un diploma, el seu relat serà publicat al blog, se li donarà permisos per poder participar en el nostre blog sempre que vulgui i tindrà com a regal una ampolla de vi i una ampolla de cava.

-          Els altres concursants també rebran un diploma i els seus escrits també podran ser publicats al blog.

-          Per qualsevol consulta sobre el concurs no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant mail o comentant aquest post.


HistoJove

2 comentaris:

 1. Només a nivell de curiositat, podrieu dir quines persones hi ha darrere d'aquest projecte? Quan signeu com a Histojove sou un equip de gent i és una pesona?
  No ho acabo d'entendre això...

  De tota manera, felicitats per la iniciativa!


  Pere

  ResponElimina
 2. Hola Pere.

  Primer de tot moltes gràcies per entrar en el nostre blog i deixar un comentari. HistoJove está compost per varis historiadors i historiadores que pretenem donar un espai a tots aquells que estan cursant la carrera d'història i història de l'art puguin publicar els seus treballs o teories i donar-los a conèixer a traves de la xarxa. A més dels que formem aquest projecte rebem aportacions d'alguns seguidors que, tot i no ser historiadors, els interesa la història en general i volen escriure sobre algun tema que els hi interessi o els apasioni

  Des d'aquí t'animem en que, si estàs interessat, pots participar en la publicació d'articles o donant la teva opinió dels nostres artícles.

  ResponElimina